dé professionele huiswerkbegeleiding

Menu
Recensies

Panningen, 2018

Wij zijn heel positief over de huiswerkbegeleiding. We vinden het erg jammer dat we Pleun er niet eerder voor aan hebben gemeld. Het intakegesprek was erg duidelijk, goede uitleg hoe een middag bij de HBS er uit ziet. Vooral gericht op de leerling, ook wij als ouders konden goed met onze vragen terecht. Ook kreeg de leerling en ouders uitleg wat de richtlijnen waren.
Verder vinden wij het super hoe ze begeleid worden, er wordt echt naar de leerling gekeken. Als deze moeite heeft met een bepaalde omgang, wordt dit met de ouders besproken en gezocht naar een oplossing zodat de leerling zich prettiger voelt en op zijn gemak.
Ook de evaluaties telefonisch met ons hebben wij als zeer prettig ervaren, zodat als er dingen zijn deze gauw opgepakt worden en wij op een lijn kunnen zitten. Wij raden mensen het dus ook echt aan, bij jullie krijgen ze structuur en regelmaat en rust bij het leren. |
Wij vinden de huiswerkbegeleiding super!!

Ron en Ramilda, ouders Pleun


Helmond, 2018

Door HBS in te schakelen ervaren we steun bij de moeizame motivatie van een puber om verdiepend te leren. Zeker bij de vakken waarvoor er “niet” geleerd kan worden vinden zij toch manieren om te oefenen bv gespreksvaardigheid Engels.

Ouders leerling Knippenbergcollege


Valkenswaard, 2018

“Onze zoon haalt niet alleen betere punten, hij lijkt ook beter gemotiveerd te zijn. Hij wilde eerst helemaal niet naar HBS toe, maar heeft nu zelf besloten volgend schooljaar door te gaan.”

Ouders van leerling havo 2


Roermond, 2018

Op zondag 24 juni vieren we dat Ida geslaagd is, ik wil Ben van harte uitnodigen om met ons het glas te heffen op deze geweldige prestatie van Ida. Een prestatie die ze heeft kunnen leveren met de ondersteuning die ze van iedereen bij HBS, maar in het bijzonder van hem, heeft gekregen.

Willeke, moeder van Ida