dé professionele huiswerkbegeleiding

Menu
Recensies

Gemert, 2018

Alyssa heeft de afgelopen periode veel inzicht verkregen in het plannen en organiseren van leer- en maakwerk betreffende het huiswerk. Hopelijk kan ze dit ook op eigen kracht laten zien. Mocht dit enorm tegen vallen, zou ik graag weer een beroep op uw willen doen. Bij deze wil ik uw enorm bedanken voor uw inzet. Het is voor ons absoluut geen verkeerde beslissing geweest. Hartelijk dank voor alles. Hopelijk blijft Alyssa zich voortzetten zoals het nu doet.

Debby Kessels


Roermond, 2017

“Er zal in de komende periode zeker nog een moment komen om je persoonlijk te danken voor de goede begeleiding, maar bij deze alvast heel erg bedankt! Dyllian is erg gegroeid qua resultaten en manier van leren.”

Ouders van Dyllian Bongaerts-Roermond


Weert, 2017

“Een gemotiveerd team dat serieus met onze dochter wil kijken hoe ze haar het beste kunnen begeleiden, ondersteunen en adviseren. Er wordt positief gecoacht waarbij onze dochter goed wordt gevolgd en er contact is met ons bij zorgen of vragen. Er wordt gericht gekeken naar wat er nodig is en men stemt dit goed af, waarbij de verantwoordelijkheid ook weer bij onze dochter terug wordt gelegd. We ervaren deze manier van samenwerking als zeer prettig en het doet recht aan ons kind. We zijn dan ook heel tevreden en kunnen deze manier van begeleiding iedereen aanraden. Het beste compliment is misschien wel dat onze dochter zelf aangeeft HBS waardevol te vinden en er veel leert. Ze komt graag, omdat ze weet wat HBS haar brengt.”

Miranda Dirks


Roermond, 2017

“Wij zijn als ouders zeer tevreden over het resultaat van de huiswerkbegeleiding en over de communicatie naar ouders toe.
Oscar heeft meer rust, presteert goed en heeft nu meer helder welke vakken hem goed liggen. Hij heeft de kracht van herhaling en voorbereiding ontdekt: hij werkt bewust en resultaatgericht. Zijn zelfvertrouwen is toegenomen en hij kan veel beter inschatten hoe goed hij de stof beheerst.
In dit hele proces is hij er zelfs achter gekomen dat hij het verkeerde vakkenpakket had gekozen en vandaag heeft hij met de decaan een nieuw pakket ingevuld.
Een bijwinst, maar toch ook wel leuk voor ons als ouders is dat hij met terugwerkende kracht ons advies waardeert en uitspreekt. Dank jullie wel voor de goede zorgen!”

Samira Ben Brahim