dé professionele huiswerkbegeleiding

Menu
Algemene voorwaarden Huiswerktoezicht Plus
  1. Alle overeenkomsten voor Huiswerktoezicht Plus worden aangegaan voor het resterende deel van het schooljaar. Betaling vindt plaats per periode. Voor periodes zie de tabel onderaan. Het bedrag voor het aantal dagen dat uw zoon of dochter naar Huiswerktoezicht Plus komt, zal per automatisch incasso plaatsvinden in de eerste week na inschrijving. Het bedrag bedraagt € 5,25 per dag.
  1. Na een periode heeft de klant de mogelijkheid om de bestaande aanmelding te wijzigen of vroegtijdig stop te zetten. Bij wijziging ontstaat geen nieuwe overeenkomst. Als bij het begin van een nieuwe periode geen wijziging of opzegging heeft plaatsgevonden, loopt de aanmelding ongewijzigd door.
  1. Mocht uw zoon of dochter verhinderd zijn om naar de Huiswerktoezicht Plus te komen, dan ontvangen wij graag vóór 15.00 uur bericht hierover.
  1. Bij absentie van de leerling volgt geen restitutie of vermindering op het factuurbedrag.
  1. Huiswerktoezicht Plus is open op maandag, dinsdag en donderdag van 15.15 tot 16.45 uur. Tijdens de reguliere schoolvakanties is Huiswerktoezicht Plus gesloten. In de toetsweken proberen we zoveel mogelijk aan te sluiten aan de laatste toets.
  1. Mocht de leerling regelmatig een negatieve invloed hebben op de werksfeer tijdens de begeleiding, dan worden de ouders hiervan op de hoogte gesteld. Bij herhaaldelijk voorkomen is de studiebegeleider genoodzaakt de begeleiding stop te zetten.
  1. HBS Huiswerkbegeleiding is niet aansprakelijk voor de vermissing van enig eigendom van de leerling.
  1. De prijzen worden in beginsel elk jaar per 1 september vastgesteld voor het komende schooljaar.
Periodes BC Broekhin
Periode 1 3 oktober 2016 t/m 18 november 2016
Periode 2 21 november 2016 t/m 20 januari 2017
Periode 3 23 januari 2017 t/m 31 maart 2017
Periode 4 3 april 2017 t/m 7 juli 2017