dé professionele huiswerkbegeleiding

Menu
Recensies

Weert, 2017

“Een gemotiveerd team dat serieus met onze dochter wil kijken hoe ze haar het beste kunnen begeleiden, ondersteunen en adviseren. Er wordt positief gecoacht waarbij onze dochter goed wordt gevolgd en er contact is met ons bij zorgen of vragen. Er wordt gericht gekeken naar wat er nodig is en men stemt dit goed af, waarbij de verantwoordelijkheid ook weer bij onze dochter terug wordt gelegd. We ervaren deze manier van samenwerking als zeer prettig en het doet recht aan ons kind. We zijn dan ook heel tevreden en kunnen deze manier van begeleiding iedereen aanraden. Het beste compliment is misschien wel dat onze dochter zelf aangeeft HBS waardevol te vinden en er veel leert. Ze komt graag, omdat ze weet wat HBS haar brengt.”

Miranda Dirks


Roermond, 2017

“Wij zijn als ouders zeer tevreden over het resultaat van de huiswerkbegeleiding en over de communicatie naar ouders toe.
Oscar heeft meer rust, presteert goed en heeft nu meer helder welke vakken hem goed liggen. Hij heeft de kracht van herhaling en voorbereiding ontdekt: hij werkt bewust en resultaatgericht. Zijn zelfvertrouwen is toegenomen en hij kan veel beter inschatten hoe goed hij de stof beheerst.
In dit hele proces is hij er zelfs achter gekomen dat hij het verkeerde vakkenpakket had gekozen en vandaag heeft hij met de decaan een nieuw pakket ingevuld.
Een bijwinst, maar toch ook wel leuk voor ons als ouders is dat hij met terugwerkende kracht ons advies waardeert en uitspreekt. Dank jullie wel voor de goede zorgen!”

Samira Ben Brahim


Venlo, 2017

“Als ik hier binnen kom weet ik altijd dat ik moet doorwerken, omdat het hier om 6 uur sluit. Ik kan mij goed concentreren bij HBS omdat het stil en best wel saai is. Maar dat is ook goed.
Verder vind ik het heel fijn op de manier hoe er overhoord wordt. Zo weet ik voor mezelf zeker dat ik de stof ken en hoef ik mij hier thuis geen zorgen over te maken. Waardoor ik ’s avonds laat ook niet meer hoef te leren. Ik plan nu zelf de meeste toetsen in en dat vind ik erg fijn en goed voor later.”

Noa Nijland


Valkenswaard, 2017

“Aan het begin van het schooljaar ging het nog best goed, maar na de proefwerkweek kwamen de eerste onvoldoendes. Toen ben ik begonnen bij HBS huiswerkbegeleiding. Mijn cijfers gingen steeds meer vooruit en nu sta ik helemaal geen verliespunten meer! Het is ook fijn dat je meteen wordt overhoord, want thuis kunnen papa en mama mij niet voor alle vakken overhoren. De huiswerkbegeleiding heeft mij dus echt geholpen!”

Bente Stark