dé professionele huiswerkbegeleiding

Menu
Recensies

Valkenswaard, juni 2016

“Neil is geslaagd voor zijn eindexamen en heeft daarmee zijn havodiploma gehaald. Hij heeft prestaties geleverd waarvan hij dacht dat het niet mogelijk was, en kan nu met vertrouwen verder aan de Hogeschool Rotterdam (IBMS). Dit was mede mogelijk door de uitstekende begeleiding, organisatie, planning en gedrevenheid van de begeleiders van HBS Huiswerkbegeleiding. De immer positieve houding van Dayenne heeft een grote rol gespeeld in de totale ontwikkeling van onze zoon. We willen graag het hele team van HBS Huiswerkbegeleiding Valkenswaard bedanken voor de fantastisch resultaten.

Seema van der Sande


Panningen, juni 2016

“We hebben er even op moeten wachten maar net voor vijven kwam de verlossing….Bas is geslaagd!! En hij heeft geen enkele onvoldoende….Hoe knap is dat!!! Hij heeft zelf echt wel keihard gewerkt maar ook jullie heel erg bedankt voor de hulp al die jaren!!!!! Nogmaals allemaal ontzettend bedankt voor de begeleiding!!!”

Linda en Bas


Weert, juni 2016

“Hierbij wil ik jullie heel erg bedanken dat onze dochter mede dankzij jullie haar eindexamen heeft gehaald. Ze zag het allemaal niet meer zitten maar het is jullie gelukt haar toch te motiveren, haar in te laten zien dat ze het kon.
Petje af, zeker ook voor Robin, je extra inzet, aandacht en hele fijne uitleg, het aanbod om extra te oefenen, het meeleven naar de uitslag wat heel spannend was.
Sharon, voor de fijne communicatie, je begrip, je bleef ook ons als ouder goed op de hoogte houden en trok aan de bel als dat nodig was, ook jij hebt heel erg meegeleefd.

Als HBS er niet was geweest, was het niet zover gekomen dat onze dochter met een prima resultaat nu haar diploma op zak heeft. De start was niet makkelijk, zeker als je niet gewend bent om thuis zoveel aandacht aan je huis- en leerwerk te besteden, maar met doorzetten en een fijne begeleiding zie je dat al die inspanning niet voor niks is geweest.

De vlag hangt uit!!!! Ook een beetje voor jullie Sharon en Robin!”


Valkenswaard, juni 2016

“Na 5 jaar HBS en begeleiding van Dayenne heb ik mijn diploma in ontvangst kunnen nemen. Bij HBS werd me geleerd dat een planning van belang is, maar wat nog belangrijker is, is dat je deze planning volgt. Wat ik vooral fijn vond aan HBS was dat er altijd wel een bijlesdocent was die je uitleg kon geven over de vakken die ik moeilijk vond. Door het bijhouden van mijn schoolwerk via de planning, de bijlesdocenten en de begeleiding van Dayenne ben ik ontspannen en goed voorbereid mijn examens in gegaan en heb ik mijn havo afgesloten met een mooi diploma!”

Floor van der Molen